top of page

Kinesitherapie

Bobath therapie
ontwikkelings-
stimulatie
psycho-
motoriek
IMG_20200417_112257_edited.jpg
IMG_20200324_094640_edited.jpg
200323_Kirana_white%20background_color_e
Anouk_edited_edited.jpg
foto website.jpg

Katrien Reynders

Pediatrische kinesitherapeute

Katrien werkt bij 't Ketje sinds de opstart in 2010. Daarnaast werkt ze in BUSO Heemschool waar ze leerlingen met een mentale en motorische beperking behandelt. Ze is gespecialiseerd in pediatrische kinesitherapie bij neurologische aandoeningen. Ze volgde eveneens de jaaropleiding psychomotorisch onderzoek en remediërend leren. Ook nu blijft Katrien zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwe inzichten in het vakgebied.

Pommeline Vanloock

Kinesitherapeute

Pommeline startte in 2017 bij ons in de praktijk. Naast de praktijk is ze nog werkzaam in de type 2 school Spes, waar ze vooral met kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) en een mentale beperking werkt. In de praktijk kunnen kinderen bij haar terecht voor psychomotoriek, neuromotorische therapie, schrijfmotoriek en ontwikkelingsstimulatie. 

Astrid Naulaers

Kinesitherapeute

Astrid begon in ’t Ketje in januari 2018. Je kan bij haar terecht voor psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie en neuromotorische stimulatie. Ze heeft in 2018 het postgraduaat psychomotorische therapie bij kinderen aan de UGent afgerond en heeft hierna ook de Typ10 cursus gevolgd. Momenteel combineert ze ’t Ketje met een tweede zelfstandige praktijk in Aarschot (Het Dolfijntje) en volgt ze de bobath opleiding. 

Kirana Noerens

Kinesitherapeute

Kirana startte bij ons in 2019 en is tevens de pediatrische kinesitherapeute in het CAR De Poolster te Sint-Agatha-Berchem. In 2021 volgde ze een postgraduaat aan de UGent en specialiseerde ze zich in psychomotorische therapie bij kinderen. Kinderen kunnen bij haar terecht voor psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie, neuromotorische stimulatie, Typ10 lessen en vestibulaire revalidatie. Ze schoolt zich regelmatig bij en verdiept zich graag in visuele communicatie (SMOG, VGT). 

Anouk Zabeau

Kinesitherapeute

Anouk werkt sinds 2021 bij ’t Ketje. Ze is gespecialiseerd in pediatrische kinesitherapie en psychomotorische therapie. Ze combineert haar werk in de praktijk met een job als kinesiste in woonzorgcentrum Den Bogaet in Humbeek. Daarnaast heeft ze de Typ10 cursus gevolgd en schoolt ze zich nog regelmatig bij. Je kan bij haar terecht voor psychomotoriek, schrijfmotoriek, neuromotorische stimulatie, en ontwikkelingsstimulatie.

Eva-Luz Schotsmans

Kinesitherapeute

Eva-Luz is onze nieuwste aanwinst. Ze heeft zich gespecialiseerd in de pediatrische en de manuele kinesitherapie. Ze is naast haar werk in ’t Ketje dan ook werkzaam als kinesitherapeute in een manuele praktijk. Je kan bij haar terecht voor psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie en neuromotorische stimulatie.

bottom of page