Kinesitherapie

Bobath therapie

ontwikkelings-

stimulatie

psychomotoriek

Katrien Reynders

Pediatrische kinesitherapeute

Katrien werkt bij 't Ketje sinds de opstart in 2010. Daarnaast werkt ze in BUSO Heemschool waar ze leerlingen met een mentale en motorische beperking behandelt. Ze is gespecialiseerd in pediatrische kinesitherapie bij neurologische aandoeningen. Ze volgde eveneens de jaaropleiding psychomotorisch onderzoek en remediërend leren. Ook nu blijft Katrien zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwe inzichten in het vakgebied.

Liselotte Vandenberghen

Kinesitherapeute

Liselotte is momenteel in zwangerschapverlof en zal ons vanaf januari 2021 opnieuw vervoegen. Tot dan helpen de andere collega's jullie graag verder! 

Pommeline Vanloock

Kinesitherapeute

Pommeline startte in 2017 bij ons in de praktijk. Naast de praktijk is ze nog werkzaam in de type 2 school Spes, waar ze vooral met kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) en een mentale beperking werkt. In de praktijk kunnen kinderen bij haar terecht voor psychomotoriek, neuromotorische therapie, schrijfmotoriek en ontwikkelingsstimulatie. 

Astrid Naulaers

Kinesitherapeute

Astrid begon in ’t Ketje in januari 2018. Je kan bij haar terecht voor psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie en neuromotorische stimulatie. Ze heeft in 2018 het postgraduaat psychomotorische therapie bij kinderen aan de UGent afgerond en heeft hierna ook de Typ10 cursus gevolgd. Momenteel combineert ze ’t Ketje met een tweede zelfstandige praktijk in Aarschot (Het Dolfijntje) en volgt ze de bobath opleiding. 

Kirana Noerens

Kinesitherapeute

Kirana startte bij ons in 2019. Kinderen kunnen bij haar terecht voor psychomotoriek, ontwikkelingsstimulatie, neuromotorische stimulatie. Verder is ze betrokken bij het Vestibular Infant Screening-Flanders (VIS-Flanders) project. Slechthorende baby’s die (mogelijks) evenwichtsproblemen ervaren kunnen voor zowel testing als therapie bij Kirana terecht. Ze combineert haar werk in 't Ketje met  een deeltijdse functie in het CAR De Poolster. Momenteel volgt ze het postgraduaat Psychomotoriek bij kinderen.